Haal de natuur in huis

Terwijl we nog midden in de februari storm zitten zijn we ons al aan het voorbereiden en verheugen op het nieuwe seizoen.

Ik heb inmiddels al een kijkje kunnen nemen in de nieuwe collecties van o.a. Designers Guild. Mooie warme kleuren en prints, veel natuur thema’s die mooi te combineren zijn met elkaar. Prachtige kwaliteit stoffen, glanzend velour, (natuur) prints en de rib stoffen zijn weer terug; kortom de moeite waard om de nieuwe collectie te komen bekijken.

Velours stoffen zijn dus op dit moment nog een blijvertje. Prachtig maar je moet wel houden van een vleug die halsstarrig kan zijn en een shadow veroorzaakt op de plek waar je graag zit. Daar staat tegenover dat mits goede kwaliteit, je er jarenlang plezier van kunt hebben en de glans een chique uitstraling geeft.

De botanical print is ook nog een blijvertje net als veel planten in huis. Deze prints zien we in de mode ook nog dit voorjaar en zomer.

Wil je zelf aan de slag en het ook in je eigen interieur uit proberen? Haal dan inspiratie uit de natuur. Nergens is meer inspiratie op te doen dan buiten in de natuur. Wanneer je mindful/aanwezig de natuur in gaat, fietsend, lopend of bij de zee en je zintuigen open zet, dan zie, hoor, ruik en voel je de schoonheid van de natuur.

Ik ga elk seizoen een weekje naar zee en voel dan meteen de vrijheid en doe veel inspiratie op. Toen ik deze week langs het strand liep en de sporen van een terreinwagen in het zand zag, deed dat mij direct denken aan de mooie Manipur stoffen van Designers Guild die dit voorjaar in alle kleuren in de collectie aanwezig zijn. Prachtige rijk, glanzende stoffen die een echte eyecatcher zijn in je interieur.

Kortom, ik geniet nog een paar daagjes hier aan zee samen met partner en hond Flappie en kan me zo weer opladen om er in het nieuwe seizoen weer tegen aan te gaan. Ga er dus lekker op uit en laat je inspireren, maak een moodboard. In mijn volgende blog meer nieuws over mijn eigen By-Louise collectie.

Vergeet niet op mijn website te kijken: www.by-louise.nl