By-Louise

Ons Label

By–Louise is een interieur label dat met veel passie en enthousiasme opgericht is door Loes/Louise. Na vele jaren ervaring in de interieur wereld met haar eigen bedrijf LTB-restyling, komt zij nu met haar eigen label By–Louise.

Loes ontwikkelde een grote passie voor mooie exclusieve merken uit het hogere segment. Daar waar vraag was naar exclusieve items ging zij met veel enthousiasme op zoek voor haar klanten. Zo ontstond er veel inspiratie en nieuwe ideeën buiten de bestaande trends om, die nu omgezet zijn in een eigen label. Vanuit de samenwerking met een aantal mooie merken heeft Loes een nieuwe lijn met exclusieve lampen(kappen), kussens, meubelen en andere interieur items ontworpen onder het label By–Louise.

Over Loes

Loes volgde de opleiding Binnenhuisarchitectuur en staat ingeschreven bij de Orde van Register-interieurontwerpers. Wij staan tevens geregistreerd bij de International Academy of Interior design. De hiermee gekregen certificering Master of Interior Design staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Loes runt inmiddels al 21 jaar haar eigen interieur bedrijf. Wij werken samen met een aantal professionele en betrouwbare bedrijven, waardoor wij optimale betrokkenheid en kwaliteit kunnen leveren. Wilt u dat wij u begeleiden bij de aankleding van uw interieur, neem dan gerust even contact op.

Ons Atelier/Showroom

In ons atelier/showroom kunt u terecht kunt voor exclusieve stoffen, gordijnen,
lampen, kussens, kleden, behang, meubelen en vazen om uw interieur net even naar een hoger niveau te tillen door te streven naar harmonie maar toch ook een persoonlijke, sfeervolle touch aan te brengen. Zo zijn wij altijd op zoek naar de mooiste, exclusieve objecten en zijn wij naast ons eigen merk By-Louise ook erkend dealer van een groot aantal exclusieve merken zoals o.a. Designers Guild, Ralph Lauren, Osborne & Little, Christian Lacroix en William Yeoward. Tevens zijn wij dealer van de exclusieve collectie vazen en potten van het merk Des Pots. Als vertegenwoordiger van een unieke lifestyle en woonbeleving helpen we u dan ook graag met het vormgeven van uw eigen smaak en visie op uw woning. Kom gerust eens langs om de zeer uitgebreide collecties te bekijken die met regelmaat aangevuld worden met nieuwe ontwerpen en objecten.
Wij kunnen u professioneel begeleiden tijdens het samenstellen van uw interieur wensen.

Portfolio