Des Pots kopen?

Voor de mooie, exclusieve, kleurrijke en verrassende potten en vazen van Des Pots kunt u bij By-Louise terecht. Wij zijn dealer van Des Pots en hebben een groot gedeelte van de collectie bij ons in Zwolle in de showroom staan.

Unieke handgemaakte vazen, potten en meer van Des Pots

Houdt u van een eyecatcher in uw huis? Dan is de collectie van Des Pots zeker wat voor u! De prachtige citroen schalen, potten en vazen, vogeltjes potten en de mooiste glazen vazen kunt u vinden in de collectie. Des Pots bedenkt, ontwerpt en produceert glas en keramiek dat tijdloos, stijlvol, natuurlijk, kleurrijk en persoonlijk is. De hele collectie is uniek doordat ze een bijzondere kleur of design hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aardbeien vaas of de citroen vaas. Allemaal bij By-Louise te verkrijgen!

Materiaal

Des Pots is te herkennen aan de bijzondere samenstelling van kleuren, materialen en vormen. Des Pots wordt van verschillende materialen gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van glas, keramiek, metaal, hout, porselein en schelpen om er een exclusief geheel van te maken.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Des Pots collectie

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe trends en collectie van Des Pots? Volg ons op FacebookInstagram en Pinterest. Hier deel ik tips en hou ik je op de hoogte van de nieuwste woontrends. Wilt u graag de hele collectie van Des Pots bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of maak even een afspraak om langs te komen zodat u de mooie ontwerpen van Des Pots zelf kunt bekijken.