Onze Merken

 

By-Louise

By–Louise is een nieuw interieur label dat met veel passie en enthousiasme opgericht is door Loes/Louise. Na vele jaren ervaring in de interieur wereld met haar eigen bedrijf LTB-restyling, komen wij nu met ons eigen label By–Louise op de markt. Loes ontwikkelde een grote passie voor mooie exclusieve merken uit het hogere segment. Zo ontstond er veel inspiratie en ideeën die wij nu hebben omgezet in een nieuwe label. Vanuit de samenwerking met een aantal exclusieve merken hebben wij een nieuwe interieur lijn met lampen(kappen), kussens, meubelen en bijzondere items opgezet onder het label By–Louise.

Designers Guild

Tricia Guild startte in 1970 Designers Guild. Ruim 40 jaar later is DG uitgegroeid tot een veelomvattend lifestylemerk. De collectie omvat stoffen, waaronder een uitgebreide basiscollectie ‘Essentials’, wandbekleding, meubels, vloerkleden, linnengoed, Home Fragrances, decoratieve kussens, plaids en passementen. Designers Guild blinkt uit in het combineren van hoogwaardige materialen in prachtige, en altijd verrassende, kleurencombinaties.

Ralph Lauren

De relaxte, elegante sfeer van de fameuze kledinglijn van Ralph Lauren is terug te vinden in de interieurcollecties van het merk. Het Amerikaanse erfgoed wordt op subtiele wijze vertaald in collecties die passen in elk interieur. Klassieke Britse elementen, Indiaanse invloeden en het licht van de Amerikaanse kust zijn belangrijke elementen in de uitgebreide collecties stoffen en wandbekleding.

Christian Lacroix

De warme persoonlijkheid van ontwerper van William Yeoward is terug te vinden in zijn werk. De collectie bestaat uit stoffen, behang, meubels, verlichting en accessoires. Er wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit. De uitgelezen collecties stoffen, waaronder een groot aantal met de hand is geborduurd, geven een zeer persoonlijke en warme touch aan een interieur. In de schitterende collectie lampen en accessoires is de liefde van William Yeoward voor kristal duidelijk terug te vinden.

The Royal Collection

Sinds 2007 omvat de Designers Guild collectie ook de exclusieve Royal Collection. Voor het eerst heeft een bedrijf toegang gekregen tot de uitgebreide koninklijke archieven en het resultaat is een zeer luxe collectie van de allerhoogste kwaliteit. De indrukwekkende interieurs van Buckingham Palace en Windsor Castle, officiële residenties van Koningin Elizabeth van Engeland, en de vele schitterende kunstwerken vormen de inspiratiebron voor een uitgebreide collectie stoffen, behang, accessoires, passementen en embrasses.

William Yeoward

De warme persoonlijkheid van ontwerper van William Yeoward is terug te vinden in zijn werk. De collectie bestaat uit stoffen, behang, meubels, verlichting en accessoires. Er wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit. De uitgelezen collecties stoffen, waaronder een groot aantal met de hand is geborduurd, geven een zeer persoonlijke en warme touch aan een interieur. In de schitterende collectie lampen en accessoires is de liefde van William Yeoward voor kristal duidelijk terug te vinden.

Osborne & Little

Het Engelse bedrijf Osborne & Little, ruim 40 jaar geleden opgericht door bankier Peter Osborne en ontwerper Antony Little, is een toonaangevende producent van interieurstoffen en behang. O&L heeft door de jaren heen jonge ontwerpers een podium gegeven en dat resulteert in een modern klassieke stijl met een eclectische twist. De collectie van O&L bestaat uit luxueuze interieurstoffen, innovatief behang en bijpassende passementen.

Nobilis

Ruim 100 jaar geleden werd dit klassieke Franse huis opgericht. Nobilis heeft naam gemaakt met geraffineerde collecties stoffen die weliswaar eigentijds aandoen, maar teruggrijpen naar traditionele technieken. De kwaliteit die geleverd wordt is uniek te noemen en ademt een luxueuze, door en door Franse stijl. Inmiddels is het bedrijf ook een platform voor jonge ontwerpers, waardoor de collectie een jong en fris karakter heeft.

Matthew Williamson

Matthew Williamson staat internationaal bekend om zijn kenmerkende esthetiek; een meester in print, verfraaiing, aandacht voor detail en caleidoscopische kleuren. Zijn collecties weerspiegelen een verfijnd maar pittig gevoel van glamour geïnspireerd door wereldwijde en artistieke invloeden. De liefde van Matthew Williamson voor kleur, patroon en textuur is gecombineerd met de savoir faire van Osborne & Little in meubelstoffen en behang.

Vaughn Design

Michael en Lucy Vaughan, van oorsprong antiquairs, begonnen in 1983 hun bedrijf toen zij zich realiseerden dat er grote vraag was naar stijlvolle en tijdloze verlichting van de allerhoogste kwaliteit. De collectie wordt voor een groot deel geproduceerd in Engeland, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de traditionele productiewijze. Inmiddels omvat de collectie, naast verlichting voor klassieke en moderne interieurs, ook een serie kleinmeubelen en stoffen.

DES POTS

In de afgelopen jaren is Des Pots uitgegroeid tot een internationaal befaamd merk gespecialiseerd in artistieke potten en vazen. Het aantal verkooppunten van Des Pots in Nederland blijft beperkt. Dat kan ook niet anders: de collecties zijn altijd in een beperkte oplage leverbaar. Je herkent het werk van Des Pots aan de natuurlijke vormen en materialen. Met de grootste zorg en aandacht wordt glas, keramiek, metaal, hout en schelpen parels tot schitterende creaties vervaardigd. De eigenzinnige creaties van Des Pots worden in eigen beheer ontwikkeld. Uiteindelijk worden de handgemaakte producten in kleine ateliers in Europa en Azië samengesteld.

Stout Verlichting

Bij ons kunt u terecht voor de bijzondere collectie lampen van Stout verlichting, deze geven uw interieur een exclusieve, luxueuze uitstraling. De lampen worden ontworpen in eigen atelier.
De lichtarchitecten van Stout ontwerpen unieke, opmerkelijke, luxueuze armaturen en/of lampenkappen. Zo komt licht tot leven.

EICHOLTZ

Luxe Meubelen & Accessoires van Eichholtz

Wij leveren de totale collectie meubelen en accessoires van het internationaal bekende designmerk Eichholtz. De unieke collectie van Eichholtz straalt sfeer, glamour en internationale allure uit. Wij heten u welkom in de wereld van Eichholtz een Nederlands interieur en meubelmerk. De collectie bestaat uit een ruim aanbod van banken, fauteuils, eetkamerstoelen en hockers. Als ook kasten, verlichting, kussens en decoratie. Uitgevoerd in de mooiste materialen met een afwerking van hoog niveau.

logo

Spini

Het familiebedrijf Spini heeft zich toegelegd op de kunst van het houtbewerken. In de werkplaats in het centrum van Florence wordt volgens traditionele technieken gewerkt. De handgemaakte meubels en spiegellijsten getuigen van een groot vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. De schitterende collectie omvat zowel klassieke, barokke ontwerpen als modern design.

John Derian

John Derian Company Inc. werd opgericht in 1989 in New York. Het creëren van de mooiste decoupageplaten, schotels, presse-papiers, onderzetters en kommen, allemaal handgemaakt in John’s studio in New York City, waar een kleine staf van ambachtslieden helpt bij de productie. Hij is over de hele wereld bekend om zijn innovatieve en gevoelige stijl. Designers Guild heeft zijn stijl vertaald in prachtige stoffen, behang en accessoires.

Een veelzijdige collectie die Derian’s buitengewoon mooie esthetiek perfect weerspiegelt, met ingewikkelde botanische illustraties, romantische bloemen en vintage prints.

91a28444-25b2-4539-8b53-5196e6994844

Nina Campbell

Nina Campbell is een van de meest invloedrijke ontwerpsters van Groot-Brittannië. Haar inspiratie haalt zij uit de wereld om haar heen en dat vertaalt zich in een luxueuze, maar zeer goed toepasbare collectie stoffen, behang en accessoires. De stijl van Nina Campbell kan omschreven worden als klassiek met een eigentijdse en geestige twist.

Nicolette Mayer

Nicolette is al meer dan 25 jaar interieur-, mode – en product ontwerper en is de derde generatie ontwerper uit een succesvolle internationale retail- en designfamilie. Haar liefde voor mode, internationale reizen, geschiedenis en kunst komen allemaal samen in haar baanbrekende stoffencollectie. Nicolette’s passie is duidelijk te herkennen in de complexiteit van stof, textuur en technologie en haar fascinatie voor het maken van tijdloze prints, die allemaal tegelijk klassiek, tijdloos en toch perfect trendy zijn.

Coco_Blue_Installtion_Shot_AshleighGoForth_689x.jpg