Des Pots

De prachtige en exclusieve potten en vazen van Des Pots zorgen voor een echte eyecatcher in uw huis. De bijzondere citroen schalen, vazen van aardbeien, vogeltjes potten en de mooiste glazen vazen met een uniek design. Wij zijn dealer van Des Pots en hebben een groot gedeelte van de collectie bij ons in Zwolle in de showroom staan. Wilt u een artikel bestellen en laten bezorgen? Vul dan onderaan het contactformulier in.

Herkenbaarheid van Des Pots

Exclusief en bijzonder zijn de potten en vazen van Des Pots zeker. Ze vallen op door de unieke samenstelling van de mooie vorm en opvallende kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aardbeien vaas of de citroen vaas. Des Pots bedenkt, ontwerpt en produceert glas en keramiek dat tijdloos, stijlvol, natuurlijk, kleurrijk en persoonlijk is. Om de exclusiviteit en het unieke karakter te bewaren, zijn de potten en vazen niet in webshops te koop.

Mis niks van de nieuwe Des Pots collectie

Wilt u nou ook niks missen van de nieuwe Des Pots collectie? Volg mij op FacebookInstagram en Pinterest of schrijf u in voor de Nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Hier deel ik tips en hou ik u op de hoogte van de nieuwste woontrends.

Wilt u een artikel bestellen van Des Pots of heeft u een andere vraag? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij kunnen alle artikelen veilig verzenden!

IMG_2264 kopie

Wilt u een artikel bestellen van Des Pots of heeft u een andere vraag? Neem hier contact met mij op!