Des Pots

De prachtige exclusieve potten en vazen van Des Pots zijn echte eyecatchers in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan de citroen potten, aardbeien vazen, vogeltjes potten en nog veel meer. Wij zijn dealer van Des Pots en hebben een groot gedeelte van de collectie bij ons in Zwolle in de showroom staan. Wilt u een artikel bestellen of heeft u een vraag? Vul dan onderaan het contactformulier in of maak een afspraak om de collectie te komen bekijken.

Herkenbaarheid van Des Pots

Exclusief en bijzonder zijn de potten en vazen van Des Pots zeker. Ze vallen op door de unieke samenstelling, de mooie vorm en opvallende kleuren.  Des Pots bedenkt, ontwerpt en produceert glas en keramiek dat tijdloos, stijlvol, natuurlijk, kleurrijk en persoonlijk is. Om de exclusiviteit en het unieke karakter te bewaren, zijn de potten en vazen niet in webshops te koop.

Mis niks van de nieuwe Des Pots collectie

Wilt u nou ook niks missen van de nieuwe Des Pots collectie? Volg mij op FacebookInstagram en Pinterest of schrijf u in voor de Nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Hier deel ik tips en hou ik u op de hoogte van de nieuwste woontrends.

Wilt u een artikel bestellen van Des Pots of heeft u een andere vraag? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij kunnen alle artikelen veilig verzenden of bezorgen! Voor foto’s van onze Des Pots collectie zie hieronder.

IMG_2264 kopie

    Wilt u een artikel bestellen van Des Pots of heeft u een andere vraag? Neem hier contact met mij op!