Des Pots

De prachtige, exclusieve vazen en potten van Des Pots zijn echte eyecatchers in uw interieur. Wij zijn dealer van Des Pots en hebben een groot gedeelte van de collectie bij ons in Zwolle in de showroom staan. Wilt u informatie of wilt u langs komen om de exclusieve collectie met eigen ogen te bekijken. Neem dan gerust even contact met ons op of maak een afspraak om de collectie te komen bekijken.
Exclusief en bijzonder zijn de potten en vazen van Des Pots zeker. Ze vallen op door de unieke samenstelling, de mooie vorm en opvallende kleuren. Des Pots bedenkt, ontwerpt en produceert glas en keramiek dat tijdloos, stijlvol, natuurlijk, kleurrijk en persoonlijk is. Om de exclusiviteit en het unieke karakter te bewaren, zijn de potten en vazen van des Pots niet in webshops te koop.

Mis niks van de nieuwe Des Pots collectie

Wilt u niks missen van de nieuwe Des Pots collectie? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest of schrijf u in voor de Nieuwsbrief (onderaan deze pagina). Hier deel ik alle nieuwe informatie en bent u dus altijd als eerste op de hoogte..
Heeft u een vraag of wilt u langskomen? Neem dan even contact met ons op. U bent van harte Welkom! Geniet van de foto impressie van de Des Pots collectie!