Designers Guild kopen?

Bent u op zoek naar de Designers Guild collectie dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid en breed assortiment luxe producten uit de Designers Guild collectie. Wij hebben onder andere gordijnstoffen, meubelstoffen, behang, meubelen, kussens, plaids en accessoires, verf, bed en bad producten en tapijten van Designers Guild. Wij leveren door het hele land, u kunt bij ons alles uit de Designers Guild collectie kopen. Op dit moment kunt u bestellen door hieronder het contactformulier in te vullen, binnenkort is het ook mogelijk om via de webshop te bestellen.

Geschiedenis Designers Guild

Designers Guild is 50 jaar geleden opgericht door Tricia Guild. Tricia Guild haalt inspiratie uit diverse bronnen zoals Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken. Twee keer per jaar wordt een collectie gelanceerd waarbij creativiteit en innovatie wordt gecombineerd met de hoogste niveaus van kwaliteit. De gordijnen en stoffen zijn kleurrijk en een lust voor het oog. Tricia is voor haar werk bekroond met meerdere prestigieuze internationale prijzen en erkenningen.

Woonwinkel

U kunt op uw gemak onder het genot van een kopje koffie of thee de vele staalboeken, hangers en producten bekijken. Waar nodig kunnen wij u helpen en adviseren in onze winkel/showroom. Dus bent u op zoek naar de prachtige Designers Guild collectie dan bent u hierin onze showroom/winkel op het juiste adres. Wij helpen u graag en begeleiden u bij het uitzoeken van gordijnen of bij uw stofferingsproject. Bel even en maak een afspraak dan heb ik alle tijd voor u. U bent van harte welkom.

Designers Guild bestellen

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe trends en collectie van Designers Guild? Volg mij op Facebook, Instagram en Pinterest of bekijk mijn blogs. Hier deel ik tips en hou ik je op de hoogte van de nieuwste woontrends. Wilt u iets bestellen van Designers Guild? Geef uw bestelling hieronder door in het contactformulier. Binnenkort is het mogelijk om Designers Guild online te bestellen bij By-Louise.

    Wilt u een artikel bestellen van Designers Guild of heeft u een andere vraag? Neem hier contact met mij op!