De woonwinkel in Zwolle met exclusieve items uit het hogere segment. In ons atelier van 120m² in Zwolle bent u op afspraak welkom. Naast de zeer uitgebreide collectie luxe stoffen, kussens, lampenkappen, kleden en meubelen zijn wij altijd op zoek naar exclusieve objecten voor de liefhebber. U kunt op uw gemak de collecties komen bekijken in de woonwinkel in Zwolle.

Het interieur label By-Louise

De woonwinkel in Zwolle heeft zijn eigen interieurlabel, By-Louise. Het interieurlabel By-Louise is met veel passie en enthousiasme opgericht door Loes ter Brugge. Na vele jaren ervaring in de interieur wereld met haar eigen bedrijf LTB-restyling, heeft ze nu ook haar eigen label By-Louise. By-Louise bestaat uit exclusieve items uit het hogere segment.

Merken in de woonwinkel Zwolle

Naast onze mooie en exclusieve objecten en ons eigen merk By-Louise, zijn wij ook erkend dealer van een groot aantal exclusieve merken zoals o.a. Designers Guild, Ralph Lauren en Christian Lacroix. Tevens zijn wij dealer van de exclusieve vazen collectie van het merk Des Pots en de lampen collectie van Stout. Als vertegenwoordiger van een unieke lifestyle en woonbeleving helpen we u dan ook graag met het vormgeven van uw eigen smaak en visie op uw woning.

Volg de woonwinkel Zwolle

Wilt u graag inspiratie op doen en op de hoogte zijn van de nieuwste collectie van By-Louise? Volg mij op Instagram, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de blog waar ik wekelijks inspiratie met je deel. Maak een afspraak en neem vrijblijvend een kijkje bij onze woonwinkel in Zwolle

    Stel uw vraag