Dé 5 najaar/winter trends en kleuren van 2020

Wij zijn heel blij met de nieuwe najaarskleuren. Kleur bekennen mag weer; mooie diepe kleuren als donkerblauw, paars, groen, okergeel en naturals gaan het worden dit najaar/winter. Designers Guild is daar altijd al een goed voorbeeld van geweest. Zij onderscheiden zich door het gebruik van prachtige, diepe en heldere kleuren zoals terug te zien is op mijn website.

De belangrijkste trend die we dit najaar gaan zien zijn:

1. Zachte, aaibare stoffen: de velours stoffen zijn dit jaar nog blijvertjes. In combinatie met licht houten kleuren, natuurlijke producten en prints, planten in huis en een ovale vormgeving zoals poefjes en ronde items.

2. Relaxt kantoor: een leefbare, professionele werkplek of werkkamer inrichten is naast bittere noodzaak in de coronatijd ook een trend; een praktische plek gecombineerd met een relaxte plek om je even terug te trekken en een boek te lezen. Hoe klein de ruimte ook is, wat extra aandacht aan deze ruimte besteden is geen overbodige luxe.

3. Duurzaamheid: het wordt steeds belangrijker in de interieurwereld. Gerecyclede materialen en milieuvriendelijke producten gaan steeds meer samen met design en hebben minder impact op het milieu.

4. Statement piece: in een rustig interieur wint één eye catcher het van veel accessoires; een stijlvolle lamp, vaas, meubelstuk of plant waar de aandacht naartoe mag. Er wordt veel gebruik gemaakt van geometrische vormen.

5. Back to nature: de natuur is een belangrijk element in onze interieurs. Denk aan planten, een bos bloemen, verse kruiden, hangplanten en niet te vergeten de nieuwe trend; een moswand en de verticale tuin zijn in opkomst.

Veel succes! Liefs, Loes van By-Louise

    Stel uw vraag